Internationale dj sluit Herentals Fietst mee af: DJ Sagan

De 14de editie van Herentals Fietst Feest gaat er een worden waar je moet zijn bij geweest. De organisatie heeft kosten nog moeite gespaard om zowel op donderdag tijdens het fietsen als vrijdag tijdens het feesten voor echte toppers te zorgen.

Dit jaar vindt voor de eerste keer Decadanst plaats, een afsluitende party na het natourcriterium. Regi, Studio Brussel dj Christophe Lambrecht en lokale dj’s Bex en Pilisan waren reeds aangekondigd. Maar als klap op de vuurpijl kan de organisatie nog een grote naam aan de dj lijst toevoegen.

Niemand minder dan groene trui Peter Sagan zal tijdens een korte dj set voor de aanwezigen ten dans spelen. Hij doet dit als dj van To walk again, de oragnisatie die recent in het ziekenhuis van Herentals het REVALUATION center opende, waar revaliderende patiënten of mensen met bewegingsbeperkingen, dmv het exoskelet of staprobot opnieuw kunnen stappen. To walk again is een van de goede doelen die door HFF financieel worden ondersteunt.

Eén van de personen die op regelmatige basis gebruik maakt van het exoskelet is Jolien Van Loy, die vorig jaar de primeur had om als eerste bloemenmeisje met een staprobot de overwinningstuil aan Greg Van Avermaet te schenken. Ook dit jaar zal Jolien de bloemen overhandigen aan de winnaar van het Boretti-natourcriterium.

Sagan was onder de indruk van het concept van To walk again, waardoor hij besloot om de organisatie in de spotlights te zetten en belangeloos een korte dj set ten beste zal geven, donderdag 2 augustus, aansluitend op de prijsuitreiking van het natourcriterium.

Peter Sagan is echt Peter de Grote.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.