Volgt Greg Van Avermaet zichzelf op?

Het gaat hard bij Herentals Fietst. Hadden ze nog maar net de voorlopige lijst van 20 renners voorgesteld, pakken ze nu opnieuw uit met een klepper van formaat. We hebben al de groene trui, de wereldkampioenentrui, Belgisch, Nederlands en Slovaaks kampioen, en nu komt er als klap op de vuurpijl nog Greg Van Avermaet bij.

Van Avermaet, tijdens afgelopen Tour enkele dagen in het geel, is natuurlijk ook olympisch kampioen op de weg. Om maar aan te geven dat het niet de eerste de besten zijn die die jaar op de Herentalse kasseien zullen strijden om de overwinning en de bijbehorende bloementuil.

Net zoals vorig jaar zal de bloementuil overhandigd worden door een miss, geholpen door de staprobot. Zal Van Avermaet zichzelf kunnen opvolgen, of gaan Sagan, Van der Poel, Colbrelli, Lampaert of andere Naesensen roet in het eten strooien?

De 14de editie beloofd qua kampioenentruien zeer kleurrijk te worden, een natourcriterium om duimen en vingers van af te likken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.