Persconferentie Herentals Fietst/Feest: Interview Katerine Avgoustakis & Jo Hens – Level Six

Anke Verschueren ontving tijdens de persconferentie van Herentals Fietst/Feest 2018 enkele artiesten die op vrijdag 3 augustus zullen optreden op de markt van Herentals. Bekijk hieronder het interview met Katerine Avgoustakis en Jo Hens van Level Six.

Katerine Avgoustakis won in 2005 de finale van Star Academy, Jo Hens is bij het grote publiek gekend als ‘Nico van Familie’. Voor het Herentalse publiek is hun band Level Six geen onbekende, want vorig jaar zorgden zij reeds voor ambiance op de Markt.

 

Herbeleef hieronder de sfeer tijdens het optreden van Level Six tijdens Herentals Feest 2017.

 

Foto & video: Peter Vissers – SMCphotography

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.