Persconferentie Herentals Fietst/Feest: Interview Jeff Brown – Original Juke Box Heroes

Anke Verschueren ontving tijdens de persconferentie van Herentals Fietst/Feest 2018 enkele artiesten die op vrijdag 3 augustus zullen optreden op de markt van Herentals. Bekijk hieronder het interview met Jeff Brown van Original Juke Box Heroes.

Sinds zijn huwelijk vorig jaar woont woont Jeff in Westerlo. Zijn naam zal velen misschien niets zeggen, maar wanneer je hoort dat Jeff oa. bij The Sweet en The Tremeloes heeft gespeeld, gaat bij velen een belletje rinkelen. Beide bands waren ronkende namen in de muziekscene van het vorige decenium.

 

Bekijk hieronder Jeff Brown solo tijdens Music for a Smile 2016

 

Foto & video: Peter Vissers – SMCphotography

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.