Persconferentie Herentals Fietst/Feest: Interview Toon Luyten – TND – The Nasty Deejays

Anke Verschueren ontving tijdens de persconferentie van Herentals Fietst/Feest 2018 enkele artiesten die op vrijdag 3 augustus zullen optreden op de markt van Herentals. Bekijk hieronder het interview met Toon Luyten, 1 van de 2 dj’s van TND, ofwel The Nasty Deejays.

TND staat dit jaar reeds voor de vierde keer op het podium van Herentals Feest. Vorig jaar sloot TND Herentals Feest af, sliep enkele uren en was daarna te bewonderen op één van de podia van Tomorrowland.

 

Herbeleef hieronder de sfeer tijdens de djset van TND tijdens Herentals Feest 2017.

 

Foto & video: Peter Vissers – SMCphotography

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.