3de memorial Kristof De Meyer in Vorselaar

Op de voetbalterreinen van OG Vorselaar vond zaterdag 12 mei voor de derde keer de memorial Kristof De Meyer plaats. Kristof Overleed op 22 maart 2016 aan de gevolgen van kanker. De opbrengst van de memorial wordt later dit jaar aan Kom op Tegen Kanker overgemaakt.

Het was dit jaar reeds de derde keer dat z’n vrouwtje Katrien, samen met vrienden van Kristof deze memorial organiseerden. Vier voetbalteams namen het tegen elkaar op,

Het mooie weer zorgde er voor dat talrijke vrienden, familieleden en kennissen van Katrien en Kristof de weg vonden naar de memorial.

Bij een natje en een droogje werden er herinneringen opgehaald aan de veel te vroeg gestorven Kristof, terwijl de kinderen zich konden uitleven op het springkasteel, dat natuurlijk geheel was aangepast aan de omgeving.

Foto’s & redactie: Peter Vissers – SMCphotography