Olensfest 2019 in de legerhallen van Witbos

De zevende editie van Olensfest vindt dit jaar plaats op 28 en 29 september in de legerhallen aan Witbos in Herentals. Deze overdekte en verharde locatie is zowel geschikt voor een zonovergoten als regenachtige editie. Na een afwezigheid van 2 jaar en een verhuis van Olen naar Herentals is Olensfest weer klaar voor 2 dagen onversneden rock- en metalambiance.

Olensfest is ontstaan in 2011 op de terreinen van de fabrieken van Olen, met als headliner Golden Earring. Helaas hebben ze op het laatste moment hun optreden moeten cancelen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

In eerste instantie was het de bedoeling om Olensfest slechts 1 keer te laten doorgaan! Aangezien dat Golden Earring niet kon komen in 2011, werd er besloten om ook in 2012 Olensfest te organiseren. Ditmaal wel met Golden Earring!

Het succes en plezier van de edtitie van 2011 & 2012 was enorm groot! Zo groot zelfs dat er ook een 3de, 4de , … volgde!

In 2016 kon Olensfest helaas de locatie niet meer gebruiken en moesten ze noodgedwongen op zoek naar een andere locatie.

Maar men bleef niet stilzitten! Naast de zoektocht naar een nieuwe locatie staken ze ondertussen ook mee de schouders onder Rocking Thals 4 Live, een rock- en metalfestival tijdens Music For Life. ( www.RT4L.be ).

Niet veel later werd de samenwerking tussen Olensfest & Rocking Thals 4 Live een feit!

2019: een nieuwe start voor Olensfest.

Een nieuwe website, een nieuwe facebookpagina & ook een nieuwe locatie!
Olensfest gaat voor de eerste keer niet door in Olen maar in Herentals.
In de prachtige evenementenhallen van Witbos ( Noorderwijk )
Olensfest gaat door op zaterdag 28 september & zondag 29 september 2019.

Sinds 2011 staat Olensfest bekend als één van de gezelligste festivals in de kempen (misschien wel Vlaanderen of België )! Zowel voor bezoekers als voor bands probeert Olensfest een gezellige & familiale sfeer te creëren, zodat iedereen er zich thuis kan voelen!
Voor meer info: www.Olensfest.eu

Bestel je tickets HIER

Foto’s: archief Peter Vissers – smcphotography.be

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.