Vinnie’s back!!!!

Met de tropische temperaturen van de laatste dagen verlangt elke mens naar een beetje afkoeling. En waar kan je die beter vinden dan naast of op de schaatsbaan. Ondergetekende kijkt alvast uit naar de start van het nieuwe ijshockeyseizoen, en hij niet alleen.

Era Renomar HYC heeft heuglijk nieuws te melden. Na een jaar als assistent-coach op de bank, heeft nummer 7 Vincent Morgan namelijk beslist om de schaatsen terug onder te binden.

Voor de nieuwe coach Jeffrey Van Iersel is dit alvast goed nieuws. De 32jarige routinier brengt alvast heel wat ervaring en wedstrijdpunten op het ijs.

En wat voor HYC ook belangrijk is, door de terugkeer van ‘Vinnie’ zal de Herentalse aanvalssectie weer gebruik kunnen maken van de gevreesde Morganbrothers, want Mitchie en Vinnie in de aanval staat garant voor aanvalsdruk en doelpunten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.