Jelle Cleymans trapt Herentals Fietst Feest af

Jelle Cleymans, enkele jaren geleden nog te bewonderen tijdens HFF op de fiets en later nog samen met Jonas Van Geel op het podium, zal dit jaar de 14de editie van Herentals Fietst Feest aftrappen. Vanuit wielercafé Druyts verzorgt hij voor Radio 2 live een gelegenheidsprogramma.

Tijdens dit radioprogramma blikt Cleymans vooruit naar het programma van het tweedaagse stadsfeest. Hij doet dit niet alleen, maar zal enkele gasten ontvangen. E’n van de gasten die reeds hebben toegezegd is ex-wielrenner Kurt Van De Wouwer, die zal komen vertellen over de Vlaamse Wielerschool, z’n wielerteam, z’n ervaringen in de Tour en criteriums.

Een andere gast bij Cleymans aan de microfoon is de naar Westerlo uitgeweken Britse zanger Jeff Brown, ooit lid van The Sweet, en dit jaar te bewonderen op het podium van HFF met The Original Juke Box Heroes.

Andere gasten worden nog geheim gehouden. Ben je benieuwd wie ze zijn, kom op donderdag 2 augustus naar wielercafé Druyts en maak het live mee, of luister van 12 tot 13u naar Radio 2.

Foto: archief SMCphotography.be

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.