Music for a Smile gaat voor party-editie.

De derde editie van Music for a Smile komt er aan met een nieuw en verrassend concept. Dit jaar gaan we voor steengoede artiesten met dansbare hits en een geweldige afterparty. Het zal een feesteditie worden waarbij de dansbenen maar best goed ingesmeerd kunnen zijn. Met de nodige ambiance wordt dit een topeditie. De opbrengst gaat nog steeds naar V.Z.W. Prader-Willi Vlaanderen. We beschikken dit jaar over een andere locatie in het hartje van Vorselaar. Noteer nu in je agenda: 7 oktober Music for a Smile!!!

Prader-Willi Vlaanderen

Prader-Willi Vlaanderen v.z.w. zet zich in voor personen met het Prader-Willi syndroom. Dit is een zeer zeldzaam syndroom dat veroorzaakt wordt door een klein defect op chromosoom 15. Het meest opvallende symptoom is een onverzadigbare eetlust die zich vanaf de leeftijd van twee tot vier jaar ontwikkelt. Gedragsstoornissen kunnen een ander ernstig probleem vormen. Naast deze hoofdkenmerken zijn er nog tal van andere kenmerken: een lichte tot matige mentale beperking, een hoge pijngrens, weinig tot geen koorts maken, tekort aan groeihormoon, trage motorische ontwikkeling en vertraagde taalontwikkeling, …

Om mensen in de zorgsector de nodige opleiding te geven om correct met personen met dit syndroom te kunnen omgaan is het belangrijk om naar personen te luisteren die jarenlange ervaring en expertise hebben hierover. Dergelijke opleidingen en infodagen, zowel in België als in het buitenland, kosten vaak handenvol geld. Prader-Willi Vlaanderen v.z.w.
ondersteunt financieel alle personen die zich in deze problematiek willen verdiepen om betere ondersteuning te kunnen bieden.

Music for a Smile 2017

De derde editie van Music for a Smile zal alvast de danskriebels boven halen. Met de line up kan het niet misgaan: USUAL zal het publiek opwarmen met covers en zelfgeschreven hits. Misschien heb je hen al eens gespot in het Antwerpse straatbeeld of kregen ze je aandacht tijdens hun deelname aan Belgium’s Got Talent. Ze bleven daar zeker niet onopgemerkt!

 

music-for-a-smile-2016-92

Aan hoogstaande kwaliteit geen gebrek. Zo is voor het derde jaar op rij INE van de partij. Zij brengt muziek op haar eigen manier en weet zo steeds het publiek te bekoren. Van ‘Lichtjes Van De Schelde’ tot ‘I Need Never Get Old’, niets gaat INE uit de weg. Kom alvast genieten van deze jonge muzikante en haar geweldige stem.

Feesten kan zeker met Boulevard Vinyl. Deze cover-partyband brengt de grootste hits van vroeger en nu in een geweldige show. Wie deze groep reeds aan het werk zag, was ongetwijfeld meteen verkocht. Boulevard Vinyl speelde onder meer op de Gentse Feesten, op Genk on Stage en vele andere grote evenementen.

Afsluiten doen we met niemand minder dan Nasrien Cnops. Deze naam klinkt je bekend in de oren? Nasrien was onder andere sidekick van Peter Van De Veire, werkte als presentatrice voor de Vlaamse Versie van FOX. Ze is bovendien zangeres bij De Bende, een partyband die vooral bekend is bij de jongere kinderen en werkte daarnaast nog aan tal van andere creatieve projecten in de mediawereld.

Music for a Smile 2017 vindt plaats op 7 oktober in Zaal De Dreef (Oostakker 1b) in Vorselaar. Tickets voor deze avond kosten 10 euro. De opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Tickets zijn te koop via de website http://www.musicforasmile.be. Ook kan je ons volgen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes via www.facebook.com/musicforasmileevent.

Bekijk HIER enkele foto’s van de editie 2016

Bron: persmailing Music for a smile 2017

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.