Aftellen naar Olensfest 2019: Stage Revolver

Zet een aantal muzikanten met elk wat kilometers op de teller samen, gooi daarbij nog een een frontvrouw met een stem als een klok, en overgiet dit met een gedeelde passie voor stevige en lekker groovende rockmuziek en het recept van Stage Revolver is gekend!

Een goeie vette groove en een reeks niet conventionele rockcovers vormen de rode draad in dit hecht gezelschap. Geen klassieke en grijs gespeelde covers maar rock ‘n roll voor een open minded publiek, da’s Stage Revolver op z’n best!

Word je geinspireerd door Led Zeppelin, ACDC, Royal Blood, Greta Van Fleet, Rival Sons, Vintage Trouble, Queens Of The Stone Age, Black Stone Cherry, The Temperance Movement, Billy Idol, … ? Kom dan zeker eens langs tijdens één van onze optredens. De muzikale ballen zijn er al, en samen met jullie maken we er een knallende gig van! 

Bron + foto: website Olensfest

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.