Muziek in ’t Schaliken

Naar jaarlijkse gewoonte kan je ook dit jaar in ’t Schaliken weer genieten van leuke muziek. Donderdag 3 augustus staan er enkele jeugdige kempense rastalenten geprogrammeerd: Enchanté en Mutox.

 

Enchanté amuseert zich steevast te pletter op het podium. Dansschoenen, crazy moves en een hemelsbrede glimlach zijn daarbij onontbeerlijk. De drie Kempense zussen Anke, Ymke en Femke steken samen met hun liveband uiteenlopende liedjes in een nieuw jasje. Soms in een leren jekker, maar ook vaak in een glitterjasje, een sexy mantelpakje of gewoon in een gezellige winterjas.

Enchanté: Anke, Ymke en Femke Verschueren (zang), Zenn Canters (gitaar), Michiel Vandendriessche (piano), Olivier Van Goethem (bas), Midas Wouters (drums)

 

Voor Mutox was het enorm spannend toen Laura Van Den Bruel , die ons land verdedigde op het Eurovisiesongfestival in 2012, de microfoon opeiste om pop te ruilen voor rock-‘n-roll. In de weken na het uitbrengen van hun eerste single In My Bones bereikte Mutox bijna 20.000 views op YouTube en kwam zo op de zevende plaats in de iTunes Rock Chart terecht.

Mutox: Laura Van den Bruel (zang), Seppe Van Mellaerts (gitaar), Tina Hargot (drums), Emmanuel Vankerkhoven (bas)

Bekijk hier de clip van Mutox.
Foto Enchanté: ©facebookpagina Enchanté
Foto Mutox: ©Peter Vissers – SMCphotographybelgium.com

Eén reactie

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.