Bert naar de finale Voice van Vlaanderen

Bert ‘The voice van Toengel’ Lievens, frontzanger van coverband Fenix, heeft als eerste de finale bereikt van The voice van Vlaanderen. Met ‘Eye of the tiger’ en in duet met Sima ‘The look’, kreeg Bert van coach Natalia 55% van de punten, Sima kreeg er 45. Voicekijkend Vlaanderen moest beslissen wie van de twee naar de finale zou gaan.

Tvkijkend Vlaanderen volgde de coach, want zij gaven Bert 53% van de punten, zodat hij met 108 punten de overduidelijke winnaar van deze halve finale voor team Natalia was

Bert blies tijdens de blind auditions iedereen omver met de metalhit ‘Run to the hills’ van Iron Maiden. Kempen boven dacht Bert toen hij voor Natalia koos als zijn coach. Ook tijdens het verdere verloop van de show bleef hij het rockgenre trouw, benieuwd wat hij volgend weekend in de finale uit z’n strot laat komen.

In de finale neemt Bert het op tegen Luka, Dries en Bonni

Bekijk hieronder de blind audition van Bert

Video: ©VTM

Foto: archief Peter Vissers – SMCphotography

 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.